HHS
Bell Schedules » Afternoon Activity Schedule

Afternoon Activity Schedule

Afternoon Activity Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
1st Bell 7:25 AM
2nd Bell 7:30 AM
1st Period 7:35 AM 8:17 AM 42 min
2nd Period 8:22 AM 9:04 AM 42 min
3rd Period 9:09 AM 9:51 AM 42 min
4th Period 9:56 AM 10:38 AM 42 min
5th Period 10:43 AM 12:28 PM 105 min
A lunch 10:38 AM 11:08 AM 30 min
B lunch 11:13 AM 11:43 AM 30 min
C lunch 11:48 AM 12:18 PM 30 min
6th Period 12:23 PM 1:10 PM 47 min
7th Period 1:15 PM 2:00 PM 45 min
Activity Period 2:05 PM 2:45 PM 40 min