HHS
Bell Schedules » Morning Activity Schedule

Morning Activity Schedule

Morning Activity Schedule Tuesdays alternate between clubs and remediation
Description / Period Start Time End Time Length
1st Bell 7:25 AM
2nd Bell 7:30 AM
1st Period 7:35 AM 8:17 AM 42 min
2nd Period 8:22 AM 9:04 AM 42 min
3rd Period 9:09 AM 9:51 AM 42 min
Activity Period 9:56 AM 10:41 AM 45 min
4th Period 10:46 AM 11:28 AM 42 min
5th Period 11:33 AM 1:13 PM 100 min
A lunch 11:28 AM 11:58 AM 30 min
B lunch 12:03 PM 12:33 PM 30 min
C lunch 12:38 PM 1:08 PM 30 min
6th Period 1:13 PM 1:55 PM 42 min
7th Period 2:00 PM 2:42 PM 42 min